Nedjelja, 10 Decembra, 2023

Taylor Swift dobila svoj strip

Najčitanije objave

U stripu je autor opisao kao heroinu koja se “bori protiv korporativnih zlikovaca koji pokušavaju iskoristiti svoj novac kako bi je kontrolirali”

Obožavatelji koji se jednostavno ne mogu zasititi “kraljice popa” Taylor Swift mogu saznati više o njezinu životu u nadolazećem biografskom stripu o američkoj pjevačici.

Swift se pojavljuje kao dio TidalWave Comics serije Female Force o “uspješnim i utjecajnim osobama” u književnosti, poslovanju, zabavi, politici i sličnim kategorijama.

Sjajno izdanje na 22 stranice prikazuje Taylorin uspon do zvijezda i ističe neka od njezinih postignuća u karijeri.
Autor stripa, Eric M. Esquivel, progovorio je o ovom pothvatu: ,,Naravno da Taylor Swift zaslužuje vlastiti strip”, rekao je autor, te dodao: ,,Ona nosi šarene tajice i bori se protiv korporativnih zlikovaca koji pokušavaju iskoristiti svoj novac kako bi je kontrolirali. Jedina druga osoba koja odgovara tom opisu je Clark Kent… a čak ni on nije mogao napisati ‘1989’”, našalio se.

Knjiga će biti objavljena 13. prosinca i bit će dostupna u digitalnoj verziji, mekom i tvrdom uvezu s dvije korice.

Podsjećamo, Swiftin album Midnights nominiran je za Grammyja, a ako osvoji titulu albuma godine, to bi bilo rekordno četvrto osvajanje nagrade za ovu glazbenicu koja je već na vrhu glazbenog svijeta svojom aktualnom The Eras Tour turnejom.

Trenutno je izjednačena kao vodeća dobitnica najprestižnijeg Grammyja s Frankom Sinatrom, Paulom Simonom i Steviejem Wonderom.

Najnovije objave