Četvrtak, 21 Septembra, 2023

Naomi Campbell postala majka po drugi put u 53. godini

Najčitanije objave

Fotografijom na Instagramu slavna manekenka Naomi Campbell objavila je da je po drugi put postala majka. Na fotografiji se vide ruke 53-godišnje manekenke i njezine dvogodišnje kćeri, kako drže ručicu novorođenčeta – dječaka odjevenog u bijelo, piše Il Corriere della Sera.

“Moje malo zlato, znaj da si voljen preko svake mjere i okružen ljubavlju od trenutka kada si nas počastio svojom prisutnošću. Pravi dar od Boga. Dobrodošao, maleni”, piše Naomi Campbell u poruci na Instagramu s hashtagom #mumoftwo i porukom svim ženama koje žele dijete: “Nikad nije kasno da postanete majke.”

Međutim, kao i u slučaju prvog majčinstva, i ovo je obavijeno tajnom. Nije otkrila ime sina – kao ni ime kćeri, čije je rođenje obznanjeno u svibnju 2021.

Osim toga, Naomi Campbell nije prethodno objavila da očekuje drugo dijete te nije otkrila detalje o rođenju djeteta, piše BBC.

Naime, manekenka nije pojasnila je li drugo dijete došlo na svijet prirodnim putem ili zahvaljujući surogat majčinstvu. Čini se da je najvjerojatnije riječ o surogat majčinstvu.

Uostalom, tijekom posljednjih javnih nastupa Naomi Campbell, nije bio vidljiv nikakav trudnički trbuščić, piše Il Corriere della Sera.

Među brojnim primljenim čestitkama na društvenim mrežama ističu se one njezine prijateljice Donatelle Versace i kolegica s modnih pista Claudije Schiffer, Cindy Crawford i Helene Christensen.

Prošle godine Naomi Campbell je pozirala sa svojom kćeri za naslovnicu britanskog Voguea i izjavila da djevojčica nije usvojena.

“Ona je moje dijete”, rekla je tada Naomi. Kada je prvi put postala majka poručila je da je to nešto najbolje što je ikad učinila, piše BBC.

Unatoč majčinstvu, Campbell nastavlja nastupati na modnim pistama za vrhunske modne kuće kao što su Alexander McQueen i Versace.

Najnovije objave