Utorak, 25 Juna, 2024

Kevin Costner: Varao ženu na svakom koraku. Spavao s prijateljevom suprugom…

Najčitanije objave

Kevin Costner, kojeg gledamo u hit seriji “Yellowstone”, ima poprilično buran ljubavni život. Hollywoodski glumac zaveo je niz žena, često zanemarujući činjenicu da je bio u braku. Costner (69) iza sebe ima brak s glumicom i aktivistkinjom Cindy Silvom (67), koju je varao na sve strane.

Par se vjenčao 1978. godine nakon tri godine veze. U braku su dobili troje djece, a javnost je bila uvjerena da imaju savršen brak. No, istina je ubrzo isplivala na vidjelo kada su tabloidi počeli pisati o njegovim aferama s raznim ženama, uključujući i kolegicu Halle Berry. Par se razveo 1994. godine, a strani mediji pisali su da je Costner bivšoj supruzi isplatio 80 milijuna dolara nakon razvoda.

Jedna od žena s kojom je Costner imao aferu tijekom braka bila je i pjevačica Whitney Houston. Par se zbližio na setu filma “Tjelohranitelj”, koji je izašao 1992. godine. Kada je Whitney preminula, Costner je održao dirljiv govor na njezinom ispraćaju, slomivši se u suzama. Njegovi prijatelji tada su rekli da je Kevin govorio kako mu je Whitney bila najveća ljubav života.

Nakon razvoda, Costner je bio u vezi s kolegicama Michelle Pfeiffer i Courtney Cox, te manekenkama Naomi Campbell i Carlom Bruni. Potom je dobio dijete s kolegicom Bridget Rooney, no njihova veza završila je prije nego što im je sin prohodao. Razlog prekida bila je Kevinova afera s manekenkom Elle MacPherson. Glumac sa sinom kojeg je dobio s Bridget nikada nije imao blizak odnos.

U 2004. godini oženio se s Christine Baumgartner, s kojom je dobio još troje djece. Christine je bila uz Kevina i kada je javno prozvan kao “slavna osoba optužena za seksualni čin dok su ga masirali u poznatom golf hotelu”. Optužen je za incident u spa centru u The Old Course hotelu u St. Andrewsu 2004. godine.

Costner je lani optužio Christine da ga je opljačkala, tvrdeći da je dizala novac s kreditnih kartica njihovog osoblja, koje financira glumac. Najveći ljubavni skandal Kevin je izazvao kada je imao aferu sa suprugom svog prijatelja, igrača bejzbola Cala Ripkena Juniora, što je dovelo do krize u njihovom prijateljstvu i njegovoj igri.

Unatoč svom buran ljubavnom životu, Costner ostaje jedan od najomiljenijih glumaca u Hollywoodu, a njegova karijera nastavlja rasti zahvaljujući uspjehu serije “Yellowstone”.

Najnovije objave