Srijeda, 24 Jula, 2024

Dženifer Aniston: Tajna mladosti i ljepote

Najčitanije objave

Dugogodišnja diva Dženifer Aniston, koja je postala slavna kao zvijezda hit serije “Prijatelji”, i dalje ostavlja svijet bez daha svojom besprijekornom pojavom. Širom svijeta, žene se pitaju kako uspijeva očuvati svoju mladalačku energiju i izgled.

U svom nedavnom intervjuu za Wall Street Journal, otkrila je da tajna njezine mladosti nije nimalo komplicirana – jednostavno je isprobavala različite kozmetičke proizvode. Dijeleći svoje tajne za besprijekoran izgled, podijelila je i priču o kozmetičkom tretmanu koji uključuje lososovu spermu.

Rekla je: “Prvo sam bila zapanjena i upitala sam: ‘Je li to ozbiljno? Kako uopće dobivate spermu lososa?'” Bez obzira na to kako je tretman utjecao na njezinu kožu, Dženifer i dalje izgleda izvanredno i nastavlja voditi bitku protiv starenja.

Iako je bizaran tretman koji je preporučila njezina kozmetičarka privukao pažnju, nije jedini čimbenik koji je pomogao Dženifer Aniston da zadrži svoju mladost. Otkrila je i svoju buduću rutinu očuvanja mladosti i ljepote – tjedne injekcije peptida.

No, ono što Dženifer Aniston ističe kao ključni faktor koji je čini privlačnom jest njezin holistički pristup dobrobiti. Između intenzivnih tjelesnih aktivnosti i sposobnosti da kaže “ne”, glumica sebi dopušta slobodu kada je riječ o prehrani. Nedjeljom, na primjer, rezervira vrijeme za druženje s prijateljima kod kuće, a na jelovniku su hamburgeri. “Mršavih izbora se ne držim. Znam što radim. To su samo kalorije koje ulaze i izlaze”, komentirala je.

Dženifer Aniston ostaje inspiracija mnogima kako se brinuti o sebi i uživati u životu dok ostaje vječno mlada i privlačna.

Najnovije objave