Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023

Jennifer Garner i Ben Affleck djeci ne dozvoljavaju društvene mreže

Najčitanije objave

Bivša supruga glumca Bena Afflecka, Jennifer Garner, smatra da djeci nije mjesto na Instagramu. S time se očito slaže i njen bivši suprug koji ni sam nema profil na društvenim mrežama, ali i djeca njegove sadašnje supruge Jennifer Lopez također nemaju Instagram.

Jennifer Garner (50) je otkrila da je izazvala svoje tinejdžere da joj pokažu koliko društveni mediji mogu biti korisni: ‘Samo sam rekla svojoj djeci: ‘Pokažite mi članke koji dokazuju da su društveni mediji dobri za tinejdžere, a onda ćemo razgovarati’, rekla je glumica svojim kćerima Violet i Seraphini Rose te sinu Samuelu.

Garner je rekla kako je njezina 17-godišnja kći Violet zahvalna na tom savjetu, no vidjet će kakvo će mišljenje imati Seraphina Rose i Samuel te hoće li uspjeti izdržati njihov pritisak.

Otkrila je da je djeci ipak dozvoljeno gledati Instagram jer je to mreža koja okuplja i neke poprilično duhovite sadržaje, no vlastiti profili djeci nisu dozvoljeni. Slobodni su gledati njezin profil te zajedno ‘surfati’ Instagramom, no još uvijek čeka da joj znanstveno potkrijepe da je to mjesto koje bi usrećilo djecu.

S bivšim suprugom Benom Affleckom dijeli skrbništvo nad djecom, a suglasni su u mišljenju kako mladi ne bi trebali biti na društvenim mrežama. Ni sam glumac nema profil na Instagramu, dok se Jennifer Garner pridružila popularnoj društvenoj mreži kako bi promovirala svoj brend ‘Once Upon A Farm’.

Najnovije objave