Ponedjeljak, 20 Maja, 2024

Glumica Rebel Wilson: “Milijarderi su me zvali na narkoorgije. Obukli su se kao u srednjem vijeku…”

Najčitanije objave

Glumica Rebel Wilson šokira svojim ispovijestima u memoarima “Rebel Rising”. Wilson je otkrila da ju je jedan član britanske kraljevske obitelji pozvao na zabave s orgijama i drogom, prenosi Page Six. Iako nije otkrila ime člana kraljevske obitelji, istaknula je da se radi o muškarcu koji je vjerojatno u petnaestom ili dvadesetom redu za prijestolje.

Wilson tvrdi da je dobila “poziv u zadnji čas” 2014. godine te da joj je osoba iz kraljevske obitelji objasnila da je potrebno “više djevojaka” na događaju, koji je bio tematski vezan uz srednji vijek. Zabava se održavala u kući američkog tehnološkog milijardera u blizini Los Angelesa.

“Kakva prilika za pronaći dečka”, pomislila je u svojoj knjizi, otkrivši da su muškarci bili odjeveni kao vitezovi, dok su žene oko bazena bile odjevene kao sirene. Glumica je opisala kako je vidjela člana kraljevske obitelji kako se drogira.

Wilson tvrdi da joj je rečeno da je droga “za orgije”, jer takve aktivnosti obično počinju u određeno vrijeme navečer na zabavama kod tog tehnološkog milijardera. “Nepotrebno je reći da sam podigla svoju haljinu i pobjegla odatle što brže mogu”, napisala je u svojim memoarima o orgijama kojima u konačnici nije prisustvovala.

Najnovije objave