Srijeda, 29 Marta, 2023

Pentagon objavio čudan izvještaj vezan za izvanzemaljce

Najčitanije objave

Direktor Pentagonovog Ureda za rješavanje anomalija u svim domenama (AARO) Sean Kirkpatrick i predsjednik odjela za astronomiju Sveučilišta Harvard, Abraham Loeb objavili su veoma čudan dokument u kojem stoji ni manje ni više nego da bi izvanzemaljci uskoro mogli posjetiti Zemlju i da su najvjerovatnije već u našem solarnom sustavu.

Oni kažu da su uočili strano nebesko tijelo odnosno “umjetni međuzvjezdani objekt koji bi potencijalno mogao biti matična letjelica koja ispušta mnogo malih sondi tokom svog bliskog prolaska Zemlji”, stoji u izvješću.

“Tipična opažanja neidentificiranih zračnih pojava (UAP) su predaleko da bi se dobila visoko razlučna slika objekta, a određivanje kretanja objekta ograničeno je nedostatkom podataka o dometu.”

Slični podaci upućuju na još jedan UAP incident iz vremena prije osnivanja AARO-a. Još 2017. godine NASA-ini teleskopi Pan-STARRS na Havajima otkrili su neobičan međuzvjezdani objekt na nebu. Objekt je bio u obliku cigare, činio se ravnim i bio je odbačen od sunca bez pokazivanja kometnog repa. To je navelo znanstvenike da vjeruju da je umjetnog podrijetla. Zanimljivo je da je objekt kasnije nazvan ‘Oumuamua’ što na havajskom znači ‘izviđač’.

Najnovije objave