Utorak, 30 Aprila, 2024

Zabijelila se Bosna i Hercegovina

Najčitanije objave

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje oblačno vrijeme. U Bosni lokalno i povremeno sa slabim snijegom ili susnježicom.

U Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjerena do pojačana bura, a u ostatku zemlje slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura zraka od -4 do 3, na jugu do 8, a dnevna od 0 do 6, na jugu do 12 celzija.

Sarajevo je jutros osvanulo pod sniježnim pokrivačem. Tokom dana očekuje se oblačno vrijeme. Povremeno je moguć slab snijeg. Jutarnja temperatura oko -3, a dnevna oko 2 stepena.

U srijedu će biti pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u Bosni je povremeno moguć slab snijeg ili susnježica. Vjetar slab sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od -4 do 2, na jugu do 6, a dnevna od 2 do 8, na jugu do 12 celzija.

U četvrtak u Bosni umjeren do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od -6 do 0, na jugu do 4, a dnevna od 4 do 10, na jugu do 14 stepeni.

U petak u većem dijelu zemlje pretežno sunčano vrijeme. Nešto više oblaka se očekuje na sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 3, na jugu do 6, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stepeni.

Najnovije objave