Subota, 2 Marta, 2024

Zvijezda Manchester Cityja: “Neočekivana ozljeda usred intimnog trenutka – Evo što mu se dogodilo…

Najčitanije objave

Uzimajući u obzir svoj angažman u omladinskom timu, Micah Richards proveo je 13 godina u dresu Manchester Cityja. Preostalih četiri sezone svoje karijere igrao je za Aston Villu, ali najsvjetlije trenutke pamti pod znakom “Građana”: osvojio je dva puta Premier ligu, te jednom FA Kup i Liga Kup.

Danas, Richards je već etablirani sportski komentator na Sky Sportsu i BBC-u, gdje surađuje s engleskim legendama Thierryjem Henryjem i Jamiejem Carragherom. Privlači pozornost publike svojim duhovitim dosjetkama i anegdotama. Nedavno je otkrio jednu takvu priču u emisiji. Richards je podijelio trenutak kada je zadobio ozljedu tokom intimnog odnosa.

Nisam siguran je li ovo prikladno za javnost, ali… Pa dobro, neću ulaziti u detalje. Jednom sam se ozlijedio tokom takve situacije. Bio sam opušten i dok sam to radio, slučajno sam pao s kreveta. Istegnuo sam nogu i povrijedio prepone – prisjetio se umirovljeni branič.
Naravno, osjećao se neugodno zbog toga što bi morao objasniti suigračima zašto osjeća bolove, pa je smislio zanimljiv trik na treningu.

Pojavio sam se na treningu, ali došao je trenutak kada nisam mogao podnijeti bolove. Glumio sam ozljedu tokom vježbi – kratko je ispričao Richards.

Najnovije objave