Ponedjeljak, 22 Aprila, 2024

UPOZNAJTE PRAVE LIDERE: EDOX brvnare i Gradnja Jusufović

Najčitanije objave

Važnost razvijanja svijest privrednika o nužnosti inovacija i promocije u poslovanju na jedinstven način je uspostavila Mikrokreditna fondacija Lider svojom platformom za male privrednike PRAVI LIDER.

Ova platforma omogućuje obrtnicima da se besplatno educiraju, promoviraju svoje proizvode i usluge, oglase svoju potražnju za partnerstvom ili investitorom, te da jednostavno i potpuno besplatno kreiraju mini-web stranicu za svoju firmu.

Ova biznis platforma jedinstvena je ne samo u BiH, već i u regionu, jer niti jedna platforma ne daje mogućnosti besplatne promocije uz postojanje mini web stranice ili profila klijenta sa svim podacima, uključujući i linkove ka njihovim društvenim mrežama.

Do sada u platformi PRAVI LIDER učlanjeno je preko 200 firmi sa više od 400 različitih ponuda. Portal Infodan predstavlja članove Pravog lidera koji su prepoznali značaj ove platforme, a danas ćemo upoznati:

EDOX brvnare – Ilijaš

EDOX projektuje i gradi objekte savršeno prilagođene svim Vašim individualnim potrebama i željama.
“Cilj nam je da stvorimo izuzetan dom, damo oblik vašim snovima i tako mu zajednički udahnemo dušu. Svjesni smo da je sad u toku revolucija u razmišljanju i stvaranju životnog i radnog prostora kojima se uspostavljaju trendovi budućnosti. Zato ništa ne prepuštamo slučaju, kombinujemo tehnologiju uz funkcionalnost i optimalno koristimo prostor za Vaše maksimalno zadovoljstvo stvaranja i življenja”, kažu iz firme EDOX brvnare.

U svoj proizvodnji firma EDOX kombinuje tehnologiju sa savremenim naučnim dostignućima i vrhunskim dizajnom , a sve u cilju zadovoljavanja stanbenih potreba savremenog čovjeka.
Personalizovano projektovanje definiše način na koji rade sa Vama. Vode računa o okolini, svim standardima funkcionalnosti, Vašim željama i potrebama i to je ono što Vašu kuću čini posebnom i jedinstvenom.
Ukoliko imate dodatnih pitanja svakako pogledajte kompletnu ponudu “EDOX” brvnara u sklopu www.pravilider.ba

 

Gradnja Jusufović – Tešanj

Porodica Jusufović bavi se izvođenjem radova u građevinarstvu, poslovnih prostora, stanova, kuća, okućnica, te nude izvođenje svih radova na izgradnji porodičnih kuća, manjih stambenih i poslovnih zgrada, uz garanciju visoke kvalitete.
Uz dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti, svim budućim klijentima garantiraju profesionalni pristup i suradnju.
Za više informacija, posjetite www.pravilider.ba gdje imate više informacija o porodici Jusufović.

Najnovije objave