Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

Totalni haos na Olimpijskim igrama

Najčitanije objave

Ozbiljni problemi za organizatore Igara u Pekingu, jer su zbog nestabilnih vremenskih uvjeta prisiljeni otkazivati događanja.

Kvalifikacije žena u slobodnom skijanju discipline slopestyle na ZOI u Pekingu odgođene su u nedjelju zbog snijega, rekli su organizatori.

Na stazi je padao gusti snijeg, a organizatori su zbog nevremena odgodili događaj. U nedjelju je u kvalifikacijama trebalo sudjelovati ukupno 27 skijašica, uključujući domaću miljenicu Eileen Gu, koja je u utorak pokupila zlatnu medalju u Big Airu.

Temperature zraka pale su na -15 stupnjeva Celzija u snježnom parku Genting u Zhangjiakouu Nešto ranije otkazan je i trening ženskog spusta. Trening skijašica je trebao početi u 2 sata po našem vremenu, no velika količina novonapadalog snijega onemogućila je trening. Još jedan trening je u ponedjeljak, a ženski spust je na programu u utorak ujutro.

Kineska meterološka uprava izdala je za nedjelju upozorenje na mećavu rekavši da se očekuju značajne snježne oborine u velikim dijelovima sjeverne Kine, uključujući Peking i mjesta održavanja Zimskih olimpijskih igara.

Isto tako druga vožnja muškog veleslaloma je trebala biti u 6.45 sati, ali je start odgođen na 8 sati.

Najnovije objave