Subota, 2 Marta, 2024

Taylor Swift nakon osvajanja 13. Grammyja najavila novi album

Najčitanije objave

Svjetska Pop Senzacija Taylor Swift Iznenađuje Fanove na Grammyjima 2024. S Novim Albumom “The Tortured Poets Department”

Poznata pop zvijezda Taylor Swift iznenadila je svoje obožavatelje na dodjeli Grammy nagrada 2024. godine. Iako se očekivalo da će objaviti ponovnu snimku svog albuma “Reputation”, Taylor je šokirala publiku najavom potpuno novog albuma koji izlazi 19. aprila.

Na ceremoniji dodjele nagrada, Taylor Swift je osvojila prestižnu Grammy za najbolji pop vokalni album za svoj album “Midnights”, prestigavši tako izvođače poput Kelly Clarkson s albumom “Chemistry”, Miley Cyrus s “Endless Summer Vacation”, Olivia Rodrigo s “Guts”, i Eda Sheerana s albumom “(Subtract)”. Dok je primila nagradu, Taylor je najavila svoj 13. Grammy kao “sretan broj” i otkrila da izlazi potpuno novi album pod nazivom “The Tortured Poets Department” koji će biti dostupan 19. aprila.

Taylor Swift je zahvalila članovima Recording Academyja na podršci te istaknula da je njihov način glasanja odraz strasti njenih fanova. Onda je oduševila sve prisutne i obožavatelje najavom novog glazbenog uratka.

Nakon dodjele nagrada, Taylor je podijelila veliku vijest i na svom Instagram profilu, gdje je objava ubrzo privukla više od 12 miliona “sviđa mi se”.

“Sve je dozvoljeno u ljubavi i poeziji… Novi album ‘Tortured Poets Department’ izlazi 19. aprila”, napisala je Taylor.

Inače, album “Midnights” objavljen je u oktobru 2022. godine i predstavlja deseti originalni studijski album Taylor Swift. Album je stvorio velike hitove na Billboard Hot 100 ljestvici, uključujući “Anti-Hero,” koji je osvojio prvo mjesto, te pjesme “Lavender Haze” i “Karma,” koje su dosegle drugo mjesto na ljestvici.

U napomeni objavljenoj uz najavu albuma “Midnights” u augusti 2022. godine, Taylor je objasnila koncept albuma kao putovanje kroz terore i slatke snove, te kako je album inspiriran noćnim trenucima, tugom, strahom, i nadom. Taylor Swift je još jednom dokazala svoj izvanredan glazbeni talent i predanost svojim obožavateljima, donoseći im neprestano nova glazbena iskustva i iznenađenja.

Najnovije objave