Ponedjeljak, 24 Juna, 2024

Stijović: Krivokapić neće podnijeti ostavku

Najčitanije objave

Crnogorski ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović kazao je da ne očekuje ništa spektakularno na današnjoj sjednici Vlade te da predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić danas neće podnijeti ostavku.

“Ne vjerujem da će se išta spektakularno dogoditi na sjednici. Dosta se polemiziralo da će premijer Krivokapić podnijeti ostavku, koliko sam ja upoznat to se neće dogoditi na ovoj sjednici, ali sačekat ćemo svakako i javnost će biti upoznata”, rekao je Stijović novinarima prije ulaska na sjednicu Vladei.

Po njegovim riječima, spomenuta vlada je učinila sve da narodu bude bolje, a narod u Crnoj Gori prvi je put osjetio slobodu.

“Ovo je možda jedan od najgorih poslova koje sam radio u životu, a radio sam ih na desetke. Dao sam sve od sebe, imao sam viziju pomoći ljudima”, naveo je Stijović te dodao da je aktualna Vlada imala pritiske sa svih strana.

On je istaknuo kako će biti potrebno vremena za formiranje nove vlade i to kod reorganizacje ministarsatva i rebalansa proračuna.

“Tako da građani trebaju biti svjesni kako će svi procesi biti zaustavljeni u idućih četiri ili pet mjeseci”, poručio je Stijović, prenosi RTV Crne Gore.

Najnovije objave