Ponedjeljak, 22 Jula, 2024

Sofia Vergara otkriva svoje iskustvo rada na miniseriji ‘Griselda’: On me naučio pušiti cigare

Najčitanije objave

Glumica Sofia Vergara je bila gošća u Jimmy Fallonovom talk showu, gdje je podijelila svoje iskustvo rada s redateljem Andresom Baizom na miniseriji “Griselda”, u kojoj je igrala ulogu kolumbijske krijumčarke droge Griselde Blanque. U svojoj priči, Sofia je otkrila kako ju je redatelj naučio simulirati pušenje cigareta i uzimanje kokaina. Nakon niza komičnih uloga, odlučila se upustiti u ozbiljnije projekte.

“Sve to nisam znala. On me naučio kako simulirati pušenje i uzimanje kokaina. Stvarno je puno toga naučio od mene”, izjavila je Sofia, što je izazvalo smijeh kako kod voditelja tako i kod publike u studiju. “Nevjerojatno je da imam 51 godinu i ne mogu zapaliti pravu cigaretu. Nikad nisam koristila kokain. Bilo je to zanimljivo iskustvo”, dodala je glumica.

Naravno, nakon što je shvatila zašto su se svi smijali, Sofia je nastavila: “Treba napomenuti da je kokain koji sam simulirala bio potpuno lažan. Cigarete su također bile lažne. Sve je bilo izmišljeno, ali igra je bila stvarna”, pojasnila je popularna glumica.

Griseldu Blancu su nazivali “kraljicom kokaina” zbog njezine uloge u trgovini kokainom na području New Yorka i Miamija. Oni koji su imali priliku raditi s njom tvrdili su da je bila hladnija i nemilosrdnija od Pabla Escobara. Neki čak vjeruju da je bila umiješana u više od 200 ubojstava. Provela je nekoliko godina u zatvoru prije nego što je 2004. puštena i protjerana u Kolumbiju. Nažalost, 2012. godine Griseldu Blancu ubio je muškarac na motociklu dok je izlazila iz mesnice u Medellinu.

Najnovije objave