Ponedjeljak, 24 Juna, 2024

Sharon Stone u drugoj sezoni hit serije ‘Stjuardesa’

Najčitanije objave

U Los Angelesu je počelo snimanje druge sezone popularne serije ‘Stjuardesa’ u kojoj je glavnu ulogu imala glumica Kaley Cuoco koju pamtimo iz serije “Teorija velikog praska”. U nastavku serije glavna junakinja Cassie živi u Los Angelesu gdje pokušavati ostati trijeznom radeći poslove za CIA.
U serijalu će glumiti i zvijezda ‘Sirovih strasti’ Sharon Stone kao lik Lise Bowden, majke Cassie.

U prvoj sezoni, prisjetimo se, gledatelji ispred malih ekrana, u hit seriji mogli su gledati emotivni odnosi između glavne junakinje i njenog pokojnog oca, dok se njezina majka Lisa nalazi po strani zbog problema s alkoholizmom.

Nastavak serije ‘Stjuardesa’ snima se u Los Angelesu, Berlinu i Reykjaviku, a glavna junakinja Cassie u drugoj sezoni živi u Los Angelesu gdje pokušavati ostati trijeznom radeći poslove za CIA. Prva sezona serije zaradila je devet nominacija za Emmy, između ostalih nominaciju za najbolju komediju i najbolju glavnu glumicu.

Kaley Cuoco

Prisjetimo se, Sharon Stone slavu je stekla na kinoplatnima, a uloga u erotskom trileru ‘Sirove strasti’ iz 1992. godine vinula ju je u zvijezde. Svojim izgledom i danas popularna glumica privlači pažnju javnosti. Gotovo ni jedan njezin izlazak ne prođe neprimijećeno.

Najnovije objave