Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

Severina završila u Hitnoj

Najčitanije objave

Severina je na odmoru u Tajlandu saznala vijest da je Vrhovni sud u Hrvatskoj donio odluku da Milanu Popoviću pripadne starateljstvo nad zajedničkim djetetom. Čim je to čula, pjevačica je odmah spakovala kofere i prije vremena se vratila u Zagreb kako bi sa svojim pravnim timom vidjela koje će sljedeće korake preduzeti.

Prema saznanjima medija, odluku sudskih vlasti jako teško je podnijela, pa je čak zatražila i hitnu medicinsku pomoć u jednoj zagrebačkoj klinici jer joj je pozlilo od stresa. Ne prestaje da plače, navodi izvor Telegrafa, a uz nju su sve vrijeme majka, sestričina i bliski prijatelji.

Inače, Severina se na svom Instagramu oglasila dirljivom objavom.

“Nosim ga otkad je bio mala kap na dlanu. Otkad se rodio samo smo nas dvoje. Prvi zub, prva temperatura, prvi koraci. Tata se povremeno pojavljivao (kao i dan-danas) i odlazio. I onda je odjednom odlučio biti otac. Od tada, već gotovo 11 godina, traje mučenje i agonija mog djeteta i mene. Na svoje dijete nikada nisam glas podigla, a kamoli išta slično. Ne postoji ama baš nikakav razlog zbog kojeg dijete ne bi trebalo živeti u svom domu u kojem se rodilo, sa mnom, svojom bakom, ljudima koje zna od rođenja”, istakla je Seve, pa nastavila:

“Boriću se do zadnje kapi krvi. Moje dete ide u školu i živi u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovo svoje dijete, koje sam rodila, koje odgajam, školujem, koje je živjelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedjelju. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga. J**ali vas “proceduralni razlozi”. J**ala vas i korupcija u ovoj državi. Jednom ste uspjeli, ovaj put nećete”, napisala je u objavi Severina.

Nedugo zatim, oglasio se i Milan Popović, očekivano, zadovoljan odlukom.

“Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odlukom vijeća od pet vrhovnih sudija. Odluka je pravedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći da viđa dijete. Tih 20 mjeseci kada je dijete živelo kod mene, majka više od pola termina nije dolazila po dijete, a što je još gore, nije ni tražila da više bude s detetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156”, istakao je Popović za RTL.

Najnovije objave