Utorak, 16 Aprila, 2024

Emotivni trenuci Harrisona Forda: U suzama se zahvaljivao voljenoj Calisti

Najčitanije objave

Harrison Ford (81) briljirao na Critics Choice Awards: Priznanje za životno postignuće

Kada se popeo na pozornicu kako bi zahvalio na priznanju za životno postignuće na dodjeli Critics Choice Awards, Harrison Ford doživio je toplu dobrodošlicu od publike. Njegovo pojavljivanje na pozornici praćeno je gromoglasnim pljeskom, a zatim je prikazan emocionalan video s njegovim najvećim filmskim trenucima.

“Jako sam sretan što sam večeras ovdje i mogu svjedočiti svemu što naša industrija pruža, te vidjeti talentirane ljude koji dobivaju prilike koje možda nisu bile dostupne u počecima moje karijere,” rekao je Harrison Ford. “Ovdje sam zahvaljujući kombinaciji sreće i suradnji s predivnim scenaristima, redateljima i filmašima. Osjećam nevjerojatnu sreću i cijenim ovu čast.”

Emocije su preplavile Forda kada se prisjetio svoje voljene supruge Caliste Flockhart. “Želim se zahvaliti mojoj divnoj supruzi Calisti Flockhart, koja me podržava kada mi je potrebna podrška. A ja zaista trebam puno podrške,” dodao je, dok su mu oči zasuzile.

Na kraju, Harrison Ford je skromno zaključio svoj govor kako ne bi duljio dodjelu, izrazivši zahvalnost svima koji su ga podržavali tijekom njegove karijere.

Najnovije objave