Utorak, 16 Aprila, 2024

DiCaprio pokušao izmaći fotografima, dok njegova nova djevojka sjaji u dekoltiranom Izdanju

Najčitanije objave

Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti, njegova trenutna pratnja, uočeni su tijekom romantične večere prošlog petka. Slavni 49-godišnji glumac i 25-godišnja manekenka bili su primijećeni u nedavno otvorenom restoranu Cipriani u Beverly Hillsu, Kalifornija. Na nedavno objavljenim fotografijama koje je osigurao Page Six, DiCaprio je bio viđen kako nastoji održati niski profil, noseći crnu šiltericu, crnu majicu s kapuljačom, crne traperice i tenisice prilikom izlaska iz prestižnog restorana. Ceretti je, s druge strane, privukla pažnju u svjetlucavom srebrnom topu, kombiniranom s bijelom bomber jaknom s krznenim detaljem oko vrata, crnim hlačama i nosila je malu torbicu.


Par je viđen zajedno nekoliko puta tijekom posljednjih mjeseci. Bili su primijećeni kako napuštaju luksuzni pariški restoran La Girafe u decemru 2023., gdje su se također trudili ostati neprimjetni, odlazeći odvojeno. Nekoliko tjedana prije toga, oskarovac je bio zabilježen kako provodi vrijeme s Ceretti i njezinom obitelji u Londonu nakon Dana zahvalnosti.
DiCaprio pokušao izmaći fotografima, dok njegova nova djevojka sjaji u dekoltiranom Izdanju
Podsjetimo, DiCaprio i Ceretti prvi put su viđeni zajedno u klubu na Ibizi u Španjolskoj u kolovozu 2023., gdje su bili uhvaćeni u strastvenim trenucima. Ceretti je ranije bila u braku s njujorškim DJ-em Matteom Millerijem, a datum njihovog razlaza nije poznat. DiCaprio, s druge strane, bio je u vezi s Camilom Morrone gotovo četiri godine prije njihovog prekida 2022. godine. Također, bio je kratko povezivan s Gigi Hadid između 2022. i 2023. godine.

Najnovije objave