Petak, 14 Juna, 2024

Brad Pitt tuži Angelinu Jolie!

Najčitanije objave

Sukob Brada Pitta i Angeline Jolie ni dalje ne jenjava, a njezin posljednji potez toliko ga je razbijesnio da ju je tužio.

Tužio ju je jer je prodala imanje koje su njih dvoje zajednički kupili dok su bili skupa, a za taj plan mu nije rekla.

58-godišnji Pitt je u tužbi istaknuo kako je Jolie imanje Chateu Miraval u francuskom Corrensu prodala ruskom oligarhu Juriju Shefleru u tajnosti, prenosi TMZ. Kaže kako je on puno vremena i novca potrošio za to imanje tijekom godina, a ranije su se dogovorili kako nitko od njih nema pravo prodati ga bez odobrenja onog drugog. Naglasio je kako je Angelina prekršila njihov dogovor.

O detaljima mu ništa nije govorila, a slavnoj glumici sada prijete problemi zbog kojih bi mogla izgubiti i novac koji je dobila zbog prodaje imanja.

Brad i Angelina su zajedno bili 11, a u braku dvije godine, prije nego što su u rujnu 2016. godine objavili vijest da se rastaju. Iako su u aprilu 2019. proglašeni i službeno razvedenim parom, nastavila se njihova poprilično neugodna sudska borba oko skrbništva nad njihovom djecom, 17-godišnjim Paxom, 16-godišnjom Zaharom, 15-godišnjom Shiloh, i 13-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne, a njih najstariji sin Maddox u međuvremenu je postao punoljetan i sada ima 20 godina.

(Showbuzz)

Najnovije objave