Utorak, 16 Aprila, 2024

Analiza prvih minuta nakon nestanka male Danke. Evo zašto majka nije odmah pozvala policiju

Najčitanije objave

Srpski mediji pišu o prvim 59 minuta nakon što je djevojčici prošlog utorka izgubljen trag. Nestala je u 13 sati, a prva policijska patrola je stigla na teren u 13.59.

Bojana Otović Pjanović, dužnosnica u Upravi kriminalističke policije Srbije koja rukovodi potragom za dvogodišnjom Dankom, ističe da se ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi da je prošlo baš 59 minuta. Naime, prvi medijski izvještaji spominju nestanak djevojčice oko 13 sati, dok je prvi poziv policiji u Boru stigao u 13.45 sati, što se navodi i u poruci sustava ‘Pronađi me’.

Dankin ujak tvrdi da je njegova sestra Ivana posljednju sliku djece u Banjskom polju snimila oko 13.20 sati, što znači da je Danka nestala nakon toga.

Policija je na teren stigla oko 14 sati, a njezin otac je na mjesto nestanka došao u 13.58, rekla je Otović Pjanović.

Stefan Dragomirović, ujak male Danke, tvrdi da Dankina majka, nakon što joj je kćerka nestala, nije odmah podigla uzbunu jer je vjerovala da je Danka negdje u blizini i da će je sama pronaći.

Dankin ujak tvrdi da je Dankina majka “dozivala, tražila, gledala svuda”, ali da “Danke nigdje nije bilo”.

Uplašila se i pozvala muža Miloša, obavijestila ga da ne može pronaći kćer. Ne znam točno koje vrijeme je bilo, ali ubrzo nakon toga su pozvali i policiju – rekao je Dankin ujak.
Ovoga utorka potraga traje već tjedan dana.

Najnovije objave