Utorak, 16 Aprila, 2024

Oglasila se majka nestale Danke: Bole me sve te spekulacije

Najčitanije objave

Prošlo je točno tjedan dana otkako je dvogodišnja Danka Ilić nestala u Banjskom Polju. Policija marljivo pretražuje svaki kutak mjesta nestanka djevojčice, no unatoč naporima, potraga još uvijek nije donijela rezultate. Jedan od pravaca istrage proteže se sve do Beča, gdje je zabilježen video snimak djevojčice slične Danki.

Danas se prvi put nakon tog tragičnog događaja oglasila Dankina majka, Ivana. “Držimo se koliko god možemo, samo da što prije pronađemo Danku. Čekamo da sve ovo završi, nadamo se najboljem. Tada ćemo se suprug i ja oglasiti javno i odgovoriti na sve optužbe, prozivke i glasine. Zato se sada ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije i prebacivanje krivnje na supruga i mene”, poručila je Ivana u razgovoru za Nova.rs.

Neki srpski tabloidi danas su objavili kako je vještačenjem Ivaninog mobitela otkriveno da je pretraživala granične prijelaze s Rumunjskom te da je te pretrage potom izbrisala.

“Telefon je bio na vještačenju, to je sve što mogu reći. Da je bilo drugačije, ne bih bila majka koja očajnički traži svoje dijete. Moj status bi bio drugačiji. Samo želim da se Danka vrati živa i zdrava, a tada ćemo o svemu progovoriti”, naglasila je Ivana.

Potvrdila je da je vidjela snimku iz Beča, ali zbog istrage koja je u tijeku nije htjela davati javne komentare. “Policiji svaka čast, ljudi neumorno rade, danju i noću tragaju za Dankom. Nadam se da ćemo uskoro zagrliti naše dijete”, poručila je Ivana.

Načelnica srpske policije, Bojana Otović Pjanović, ranije danas izjavila je kako ne može govoriti o osumnjičenicima jer “to ne bi bilo profesionalno ni odgovorno”. “Svi su trenutno pod sumnjom prema mom mišljenju. Prikupili smo snimke sa svih dostupnih kamera, ne samo u Boru, već i u drugim gradovima, pa i u Beogradu”, dodala je Otović Pjanović.

Najnovije objave