Ponedjeljak, 22 Jula, 2024

Zvijezda Baywatcha proslavila 50. rođendan

Najčitanije objave

GLUMICA Nicole Eggert, najpoznatija po ulozi u seriji Baywatch, jučer je proslavila 50. rođendan.

Nicole je u seriji tumačila lik Summer Quinn, a tu je ulogu dobila kada je imala 19 godina. Nakon toga je otišla na operaciju povećanja grudi.

“To je bila isključivo moja odluka. Nikad nitko to nije tražio. Godinu dana kasnije znatno sam ih smanjila”, rekla je. Nije joj se sviđalo kako je snimanje Baywatcha utjecalo na njenu reputaciju pa je otišla prije kraja druge sezone.

Danas je majka dvoje djece i rijetko se pojavljuje u javnosti. Dan prije 50. rođendana fotografi su je uhvatili u kupovini. Izašla je u trenirci, tenisicama, a kosu je svezala u rep. Glumica se inače već duže bori s viškom kilograma.

Naime, iako tOkom snimanja serije nije imala problema s kilažom, nakon poroda prikupila je suvišne kilograme, kojih se bezuspješno pokušava riješiti.

Glumica nakon Baywatcha nije ostvarila neku zapaženiju ulogu, a poznato je i da je 2013. godine bankrotirala, nakon čega je pokrenula vlastiti posao sa sladoledom.

Eggert bi se trebala pojaviti i u dokumentarcu koji će analizirati fenomen serije Baywatch, zajedno s kolegama Pamelom Anderson, Carmen Electrom i Davidom Hasselhoffom.

Najnovije objave