Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

Velika svađa između Edina Džeke i trenera

Najčitanije objave

Simone Inzaghi i Edin Džeko, trener i napadač Intera, sukobili su se tijekom finalne utakmice talijanskog Kupa između Fiorentine i Intera, prenose talijanski mediji.

Sukob je započeo kada je Inzaghi u 58. minuti odlučio zamijeniti Dijamanta, Edina Džeku, i umjesto njega uveo Romelua Lukakua na teren. Ova odluka nije se svidjela Džeki, što je rezultiralo time da je on šutnuo flašu vode koja se nalazila pored terena. Nakon toga, njih dvojica su se uključila u žučnu razmjenu mišljenja, gdje je Inzaghi pokušao objasniti svoj potez iskusnom napadaču.

Prema izvještaju SportMediaseta, Džeku nije bilo jasno zašto je bio zamijenjen, pa je upitao Inzaghija da mu objasni situaciju. Treba napomenuti da će Inter 10. lipnja igrati finale Lige prvaka protiv Manchester Cityja, te se nadamo da će se ova nesuglasica između njih dvojice smiriti i da će Dijamant predvoditi napad Nerazzurra protiv svog bivšeg kluba.

Postavlja se pitanje da li je budućnost Džeke u Interu dovedena je u pitanje, posebno zbog činjenice da on još uvijek nije potpisao novi ugovor, a tekući mu ističe 1. jula ove godine.

Najnovije objave