Subota, 2 Marta, 2024

Uskoro počinje Ljubuška biciklijada, skupljaju su sredstva za bicikla za djecu s posebnim potrebama

Najčitanije objave

Ljubuška biciklijada održava se 8. listopada i bit će humanitarnog karaktera jer sva prikupljena sredstva od tombole koja će tom prigodom biti organizirana, idu u fond za nabavku posebne vrste bicikla za djecu s posebnim potrebama.

Iz Biciklističkog kluba Ljubuški ističu da je start biciklijade iza zgrade Gradske uprave, a vozi se bajerom do slapova Koćuše te nakon kratkog zadržavanja nazad prema Ljubuškom na standardnu okrepu za sve sudionike.

“Ove godine obilježavamo desetu biciklijadu koju smo odlučili posvetiti onim najosjetljivijima, a to su djeca s poteškoćama u razvoju”, priopćili su iz kluba te najavili i bogatu tombolu za sve sudionike biciklijade, ali i za sve koji se nađu u blizini.

Tombola je simboličnih 5 KM, a u suradnji sa Rehabilitacijski centar za osobe s teškoćama Ljubuški i Udruga roditelja djece s posebnim potrebama “Duga” Ljubuški sva sredstva koja se skupe ide u fond za nabavku posebne vrste bicikla za djecu s posebnim potrebama, dodaju iz kluba.

S obzirom na to da je cijena nabavke bicikla jako velika (cca 2500€) svi koji mogu i osjećaju potrebu, svoju donaciju mogu uplatiti i na račun kluba 3381602276897676 Biciklistički klub Ljubuški pod naznakom za “humanitarnu akciju nabavke bicikla” .

Biciklijada počinje u 11 sati.

Najnovije objave