Utorak, 16 Aprila, 2024

UBISTVO KOJE JE ŠOKIRALO BIJELJINU: Ko je biznismen koji je pronađen mrtav u automobilu?

Najčitanije objave

Risto Petrić, čiji je život sinoć okončan u automobilu u Bijeljini, dugi niz godina bio je poslovni čovek, ali ostao je relativno nepoznat u samom gradu.

Nije se izdvajao iz mase u zajednici u kojoj je živeo i radio, i nije privlačio pažnju, kako tvrde sugovornici Srpskainfo iz Bijeljine.

Risto Petrić potiče iz semberskog sela Vršani, gde je registrovao svoju firmu “Petrić” d.o.o., koja je uključivala benzinske stanice u području Bijeljine i Brčkog. U selu Balatun, imao je i poslovnu jedinicu za veleprodaju šljunka i pijeska. Ova podružnica njegove firme bavila se eksploatacijom, separacijom i prodajom šljunka.

Prošle godine, Petrić je bio optužen za nelegalnu eksploataciju šljunka, ali sudski postupak još uvek nije bio završen.

Neki od njegovih sugrađana tvrde da firma Rista Petrića nije ostvarivala značajan uspeh u poslednjih nekoliko godina, verovatno zbog konkurencije velikih kompanija u sektoru benzinskih pumpi.

Okružno javno tužilaštvo Bijeljina će jutros izdati nalog za obdukciju tela muškarca čiji su inicijali R.P, pronađenog sinoć u automobilu marke Toyota u Bijeljini, izjavila je dežurna tužiteljka Danica Stjepanović. “Naložićemo obdukciju, i ako bude relevantnih informacija za javnost, obavestićemo javnost. Trenutno nemamo druge informacije i ne možemo davati izjave dok se ne utvrdi uzrok smrti”, rekla je Stjepanovićeva, prenosi Srna.

Kao podsećanje, tela muškarca su pronađena sinoć u 17:15 sati u automobilu marke Toyota u Ulici Živojina Mišića u Bijeljini, a lekar na mestu događaja je utvrdio smrt.

Najnovije objave