Utorak, 5 Marta, 2024

Pobjedica realityja Squid Game: “Još nisam dobila 4.56 milijuna dolara od Netflixa”

Najčitanije objave

MAI WHELAN, pobjednica reality igre Squid Game, tvrdi da još uvijek nije dobila novac od Netflixa. 55-godišnjakinji su trebali kao nagradu isplatiti 4.56 milijuna dolara, no ona tvrdi da “nije vidjela ni novčića”.

Vijetnamska imigrantkinja u realityju je pobijedila 455 drugih igrača. “Osjećam se kao Tom Cruise u Jerryju Maguireu. Dajte mi novac!”, rekla je Mai za Times nakon emitiranja posljednje epizode.

Otkrila je i da im ugovori koje su potpisali kao sudionici igre zabranjuju davanje bilo kakvih dobitaka drugim natjecateljima. Kaže da će novac, kad ga dobije, donirati. “Zadržat ću nešto za sebe, stara sam i želim se uskoro umiroviti, pa se želim pobrinuti da moj suprug i ja imamo dovoljno za mirovinu i također želim pomoći u dobrotvorne svrhe”, rekla je ranije.

Inače, Mai je u finalu pobijedila instruktora ronjenja Philla Caina (27). “Ne mislim da sam pametnija od njega. Ja sam starija i doživjela sam svašta. To je samo znanje. Igrali smo poštenu igru. Smatrao je da zaslužujem pobjedu jer sam ga pobijedila u kamen, papir, škare”, rekla je. Tvrdi da se nije posebno pripremala za igru, već je samo ponovno gledala TV seriju po kojoj je ova igra nastala, piše Index.hr.

Podsjećamo, osim natjecateljskog dijela realityja, gledatelji su imali priliku upoznati kandidate koji objašnjavaju zašto su se prijavili u show, a većina ih iza sebe ima tešku ili emotivnu životnu priču. Reality show je temeljen na korejskoj seriji Squid Game koja je postigla globalni uspjeh.

Najnovije objave