Utorak, 16 Aprila, 2024

Otac Andrijane Lazić Izražava sumnje o načinu na koji je njegova kćerka stradala u Dubaiju

Najčitanije objave

Nebojša Lazić, otac Andrijane Lazić, pjevačice iz Bijeljine koja je tragično preminula, podijelio je da ni on ni njegova supruga Ljilja nisu dobro nakon sahrane svoje kćeri. Oba roditelja primaju snažne sedative svakodnevno, dobijajući injekcije sa mješavinom lijekova svako jutro i veče, kako izvještava Espresso. Nebojša ističe da je to bio jedini način da se nose sa gubitkom kćerke, posebno jer je imao srčanih problema.

“Izgubljeni smo. Iako izgledam smiren, spavam samo po tri sata jer smo pod utjecajem sedativa. Primamo injekcije dva puta dnevno koje nas održavaju. Samo mi znamo kroz šta prolazimo! Ovo je ogroman šok, nikome ne bih poželio slično iskustvo. Naš dom posjetile su hiljade ljudi. Moj anđeo više nije tu, to je sada naša stvarnost,” rekao je Nebojša s emocijama za Republiku.

Osim toga, objasnio je da sumnja da je njegova kćerka pala sa balkona zbog napada astme. “Naš pas je te noći kada je Andrijana preminula jaukao kao nikada prije. Izašli smo van da vidimo šta se događa, a kasnije je pas došao do vrata i na kraju smo ga pustili unutra. To je veliki pas koji obično živi vani, ima svoju kućicu i rijetko ga puštamo u kuću. On je kao da je osjetio šta će se dogoditi i ostali smo u šoku od scena koje smo vidjeli. Kad je ušao u dnevni boravak, samo je ležao i plakao. Vidjeli smo da mu suze teku, što nas je iznenadilo. I komšije su to primijetile, oko 2.000 ljudi koji su prošli kroz naš dom su vidjeli isto. Čak i sada možete vidjeti kako je pas tužan, kao da je sve predosjetio. Kad otvorim prozor, samo me gleda, ne radi ništa. Mislim da je Andrijana pala sa balkona pokušavajući napraviti selfi, a onda je uslijedio napad astme i pala je preko ograde. Nemam drugo objašnjenje,” objasnio je on.

Dodatno, detalji tragedije Andrijane Lazić koja je pala sa visoke zgrade u Dubaiju su potresni. Porodica pjevačice, suočena s velikim gubitkom, odlučila je objaviti dvije pjesme koje je snimila prije svoje smrti, na dan njezine sahrane. Pjesme koje je komponovao Goran Ratković Rale, a tekstove napisala Marina Tucaković pred svoju smrt, donose dinamičan ritam. Iako Marina nije stigla upoznati Andrijanu, napisala je dvije numere, “Ubiću te” i “Perverzno”, koje su ostavile snažan dojam.

Najnovije objave