Ponedjeljak, 22 Jula, 2024

Nadal već 17 godina voli samo jednu ženu

Najčitanije objave

Sjajni Rafael Nadal pobijedio je u nevjerojatnom finalu Australian Opena Daniila Medvedeva i osvojio 21. Grand Slam u karijeri. Ovom titulom španski tenisač je prestigao Novaka Đokovića i Rogera Federera.

Iako je jedna od najvećih sportskih zvijezda na svijetu, o njegovom privatnom životu se zna relativno malo. Mnogima je najzanimljivija njegova ljubavna priča sa Xiscom Perello koja traje već 17 godina.

Tajnovita Xisca Perello rijetko se pojavljuje na mečevima svog muža budući da ne voli pretjeranu medijsku pažnju. Xisca Perello i Rafael Nadal vjenčali su se 2019. godine nakon 14 godina ljubavne, veze koja traje od Nadalove 18. godine. Bajkovito vjenčanje s 350 uzvanika Nadal i njegova supruga organizirali su na Majorci, a jako su se potrudili da nijedna fotografija s događaja ne dospije u javnost.

Xisca Perello predsjednica je zaklade Rafa Nadal. Nema profile na društvenim mrežama i izbjegava novinare. Par još uvijek nema djecu. Nadal je jednom prilikom izjavio da žarko želi biti tata, ali da će to pričekati kraj njegove karijere kako bi se djeci mogao maksimalno posvetiti.

Najnovije objave