Srijeda, 24 Aprila, 2024

Mikrokreditna fondacija “Lider”: Odlični poslovni rezultati pred veliki jubilej

Najčitanije objave

Još jedna uspješna poslovna godina je za Mikrokreditnom fondacijom Lider što predstavlja odličan uvod za narednu 2022. godinu kada Lider proslavlja jubilarnih 20 godina poslovanja.

Direktor Džavid Sejfović tim povodom je naglasio da je MKF Lider ozbiljno shvatio tržišne izazove s kojima se suočavaju već dvije godine zbog pandemije, te da su stoga poslovanje morali prilagoditi novim trendovima i tehnologijama digitalnih servisa.

“Kako bismo našim klijentima osigurali usluge najviše kvalitete, u mnogim segmentima poslovanja smo morali biti proaktivni. Naše klijente smo navikli na vrhunske usluge sa dosta dodatnih beneficija u smislu nefinansijskih usluga i tako smo i nastavili. U 2021. godini smo razvili jedinstvenu online platformu “Pravi lider” koja će malim privrednicima omogućiti da besplatno oglašavaju svoje proizvode i usluge, te dobiju pristup edukacijama, oglase svoju potražnju za partnerstvom ili investitorom. Pravi lider im omogućava da pročitaju sve aktualne javne pozive i važne informacije vezano za njihov biznis, ali i da jednostavno i potpuno besplatno kreiraju mini-web stranicu za svoju firmu”, kaže Sejfović, te naglašava da je reakcija klijenata, ali i drugih malih privrednika koji još uvijek ne posluju sa Liderom bila odlična.

“Ova biznis platforma jedinstvena je ne samo u BiH, već i u regionu jer niti jedna platforma ne daje mogućnosti besplatne promocije uz postojanje mini web stranice ili profila klijenta sa svim podacima, uključujući i linkove ka njihovim digitalnim mrežama. Platforma će im zasigurno pomoći da unaprijede svoje biznise ali i da prošire svoja tržišta”, rekao je Sefović.

Najnovije objave