Utorak, 16 Aprila, 2024

LISTAMO OGLASE: Zapošljavaju MKF Lider, Ekopak, ASA Direkt…

Najčitanije objave

Za vas tražimo oglase za posao i izdvajamo one najatraktivnije:

Mikrokreditna fondacija Lider zapošljava na poziciji Savjetnik za klijente u Visokom (m/ž) Poslodavac omogućuje radni odnos na neodređeno osim pozicije u Sarajevu, probni rad, stimulacije za postignute rezultate te efikasnu tehničku i materijalnu podršku.

Zainteresovani kandidati treba da dostave prijave do 18.04.2024. godine na adresu: Turhanija br 2. Sarajevo: za Konkurs ili putem email-a info@lider.ba

ASA Direkt d.o.o. zapošljava na poziciji Operaterka / Operater u montaži fluidnih cijevi za automobile – CNC proizvodnji komponenti za hibridna vozila u Sarajevu i Rajlovcu. Poslodavac omogućuje rad kod uspješnog poslodavca, ugodnu okolinu i puno više. Prijavite se do 29.3.2024. putem linka.

Ekopak d.o.o.zapošljava na pozicijama Asistent za administraciju (m/ž) i Prodajni predstavnik (m/ž) u Sarajevu. Prijavite se do 5.4.2024.,a više o oglasu pročitajte na linku.

MD Family zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje početnu plaću od 1000KM, plaćenu obuku, mogućnost napretka te pozitivnu atmosferu. Prijavite se do 28.3.2024. putem linka.

ODM Collections zapošljava na poziciji Diplomirani pravnik primarno u sektoru sudske naplate (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava ugodnu atmosferu i poticajan tim. Prijavite se do 17.4.2024. putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Najnovije objave