Ponedjeljak, 22 Aprila, 2024

Kako prepoznati automobil koji je bio korišten kao taksi?

Najčitanije objave

Oglasi su prepuni automobila koji su nekada služili kao taksi vozila. Kupci ih obično izbjegavaju zbog straha od dodatnog trošenja nastalog uslijed dugotrajne vožnje po gradu. Međutim, je li kupnja automobila koji je nekad bio taksi zapravo loša ideja? Kako biste mogli prepoznati nekadašnje taksi vozilo na tržištu rabljenih automobila?

Firma za povijest vozila carVertical objavila je popis modela automobila koje preferiraju firme za taksi prijevoz, kao i savjete kako prepoznati taksi vozilo prilikom kupovine na tržištu rabljenih automobila.

Zašto bi trebali izbjegavati kupnju taksi automobila? Taksi vozila mogu imati preko stotinu hiljada kilometara na odometru, što znači da su neki osnovni dijelovi vozila već istrošeni i na rubu propadanja. Čak i ako je automobil dobro održavan, velika kilometraža i dalje predstavlja glavni problem prilikom traženja rabljenog vozila.

“Trebaju li kupci izbjegavati kupnju taksi vozila? Iako je odluka u konačnici njihova, cijena bilo kojeg automobila treba odražavati njegovo stvarno stanje, a to ovisi o tome kako je vozilo korišteno. Taksi vozila mogu predstavljati financijsku rupu bez dna jer su često već istrošeni”, kaže Matas Buzelis, stručnjak za automobile i voditelj komunikacija u firmi carVertical.

Najnovije objave