Utorak, 16 Jula, 2024

Jokić nasmijao sudiju na podbacivanju lopte

Najčitanije objave

Utakmica dana u NBA ligi između LA Clippersa i Denver Nuggetsa, u kojoj su gosti slavili 103:100, donijela je i nekoliko urnebesnih trenutaka, a prvi se dogodio već prije samog početka susreta.

Nikola Jokić i Ivica Zubac bili su u stavu za podbacivanje, ali sudija Bill Kennedy otezao je s njegovim izvođenjem. Jokić je pokušavao, sprinterskim rječnikom, “ući u pucanj”, pa je u iščekivanju mrdao kukovima gore-dolje te je izgledalo kao da tverka, na što je sudija prasnuo u smijeh te je početak utakmice odgođen na nekoliko sekundi.
Jokić je briljirao s 26 koševa, 22 skoka i osam asistencija, a i Zubac je odigrao jednu od najboljih utakmica sezone sa 17 koševa i 11 skokova. Odličnu utakmicu za Clipperse s 18 koševa odigrao je i rookie Brandon Boston, koji je zaslužan za drugi komični trenutak susreta, piše Index.hr.

Dok je Devon Reed izvodio slobodno bacanje, Boston je vezivao tenisicu. Nakon Reedova promašaja lopta se odbila tačno pred Bostona, koji ju je na trenutak prihvatio i predao suigraču, a zatim nastavio vezivati tenisicu.

Spomenuta dva igrača bila su u središtu pažnje i u posljednjim sekundama, kada je Boston imao priliku za šut za produžetak, ali vrhunska Reedova obrana donijela je pobjedu gostima.

Najnovije objave