Ponedjeljak, 20 Maja, 2024

Jennifer Lopez u intervjuu prozvala voditeljicu: ‘Ni tebi se ne sviđa kad te ispituju o vezi?’

Najčitanije objave

Pjevačica Jennifer Lopez (52) u intervjuu je prozvala voditeljicu Hode Kotbu (57) zbog skrivanja vijesti o razlazu sa zaručnikom Joelom Schiffmanom (63).

Do toga je došlo nakon što je voditeljica pretjerano tražila informacije o pjevačičinom dečku Benu Afflecku (49) s kojim je opet u vezi, piše Daily Mail.

– Ne želite razgovarati o svojim osobnim stvarima? Je li to ono, Hoda? – pitala ju je Lopez.Sve se dogodilo pred kraj intervjua dok je Hoda držala nedavnu Lopezinu naslovnicu časopisa People na kojoj je rukom prekrivala vijest o prekidu sa svojim zaručnikom.

– Zašto pokušavaš prekriti taj kutak? – nasmijala se Jennifer kada je primijetila što piše na naslovnici.Jennifer je u intervjuu poslala jasnu poruku da ako drugi ne žele pričati o svojim privatnim stvarima da smatra da nije u redu kada se nju ispituje o tome.

Bila je pomalo oprezna dok je voditeljicama govorila ako žele priču o tome kako se ponovno spojila s Benom, mogle su je čuti od nje osobno, a ne s uključenim kamerama.

Unatoč tome intervju je završio tako da su se sve skupa nasmijale, ali očito je da je Lopez preuzela prednost u razgovoru i dala do znanja što misli o takvim pitanjima, prenose 24 sata.

Najnovije objave