Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

Indijka Harnaaz Sandhu je nova Miss Universe

Najčitanije objave

Na 70. svjetskom izboru ljepote u Izraelu izabrana je nova Miss Universe. 21-godišnja Harnaaz Sandhu, Miss Indije, izabrana je za Miss Universe za 2021. godine.

Sandhu je iza sebe ostavila 79 djevojaka iz različitih zemalja. Titulu prve pratilje osvojila je Miss Paragvaja Nadia Ferreira, dok je za drugu pratilju izabrana Miss Južne Afrike Laleu Mswane. Krunu Miss Universe Harnaaz je uručila prošlogodišnja pobjednica Andrea Meza, piše Index.hr.

Harnaaz Sandhu se na natjecanju predstavila kao snažna zagovornica jačanja položaja žena u svijetu. Inače radi kao glumica, a najveća inspiracija joj je poznata Priyanka Chopra. U slobodno vrijeme bavi se jogom, plesom, kuhanjem, igranjem šaha i jahanjem.

Sandhu je bila glavna favoritkinja kladioničara za titulu Miss Universe. Već je dobro poznata u svijetu modelinga jer je posljednja pobjednica LIVA Miss Diva, a okrunjena je i titulom Miss Indije, što je jedna od najprestižnijih nagrada. Indija je posljednji put pobijedila na izboru za Miss Universe 1994. zahvaljujući Sushmiti Sen.

U top 16 ušle su predstavnice iz Amerike, Južne Afrike, Venezuele, Paragvaja, Filipina, Arube, Indije, Amerike, Velike Britanije, Japana, Bahama, Porto Rica, Paname, Singapura, Kolumbije i Francuske.

Najnovije objave