Subota, 2 Marta, 2024

Dvostruko slavlje u obitelji Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones

Najčitanije objave

Danas, s razlikom od 25 godina, rođen je jedan od najomiljenijih holivudskih parova – Catherine Zeta-Jones i njen suprug Michael Douglas. Upravo je glumac koristio društvene mreže kako bi javno čestitao rođendan svojoj lijepoj supruzi Velšanki.

U obitelji Zeta-Jones i Douglas danas se vjerojatno slavi od jutra jer je danas 25. rujna, dan na koji su 1944. i 1969. rođeni glavni članovi te obitelji – Catherine i Michael.

Holivudski supružnici su posebni među svojim obožavateljima jer su oboje rođeni na isti dan. Iako su se neki prvotno pitali zbog razlike od 25 godina između njih, godine im nikada nisu bile prepreka. To potvrđuje i činjenica da su i nakon 23 godine braka i dalje sretni i zaljubljeni, što je vidljivo i iz najnovije objave na Instagramu Michaela Douglasa.

Jutros je Michael svojoj lijepoj supruzi Catherine Zeta-Jones čestitao rođendan objavom crno-bijele fotografije iz prošlosti. Na slici je nježno ljubi u čelo dok ona s osmijehom pozira fotografu. Uz to je napisao: “Sretan ti još jedan nova godina draga! Želim ti najsretniji rođendan! Volim te, Michael.” Catherine nije dugo čekala da uzvrati čestitku, napisavši ispod objave: “Hvala ti! I tebi sretan rođendan, dragi!”

Dva sata kasnije, Catherine se također oglasila na svom Instagram profilu, objavivši crno-bijeli video sastavljen od dosad neviđenih fotografija Michaela Douglasa od djetinjstva, gdje je sam, sa svojim ocem, holivudskom legendom Kirkom Douglasom, te sa svojom suprugom i njihovom djecom, kćerkom Carys i sinom Dylanom. Sve to uz zvukove pjesme ‘Fever’.

“Michaelov je rođendan! Moj je rođendan! Sretan ti rođendan, Michael! Volim te!” napisala je Catherine.

Najnovije objave