Utorak, 16 Aprila, 2024

Dramatična scena u domu Džinovića: Melina upala u vilu, Harisa sin dovezao u policiju

Najčitanije objave

Nakon sinoćnje dramatične situacije koja se odigrala u domu Harisa Džinovića na Senjaku, gdje je njegova još uvijek zakonita supruga Melina Džinović upala nakon što je dao intervju za emisiju “Scena” na “Blic” televiziji, mediji su uspjeli “uhvatiti” njihovog sina Kana ispred policijske stanice u centru Beograda. Kan je dovezao oca Harisa, koji je satima bio zadržan u policijskoj stanici.

Melina je prošla svojim automobilom i nije se zaustavila da se obrati sinu, sa kojim, kako je Haris nedavno otkrio, već neko vrijeme ne komunicira. Tokom noći, kada je novinarska ekipa bila ispred, Melina nije ušla u policijsku stanicu.

Haris je sinoć pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz kuće nakon što je upala. Pripadnici policije su brzo stigli na lice mjesta, a Melina je izjavila da je maltretira. Policija je privremeno oduzela pištolj Harisu, iako ima dozvolu za njega.

“Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vrijeme da saznam razlog”, rekao je Haris sinoć za “Blic”.

Melina i Haris su u procesu razvoda nakon 24 godine braka, što je tema o kojoj se dosta priča. Haris je u emisiji “Scena” iznio niz detalja o njihovom odnosu.

“Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo prije godinu i po dana, pa možda čak i dvije. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano”, rekao je Haris za “Scenu”.

“Mislim da nije promašena ljubav. Imali smo mi ljubav i bilo je jako lijepo dugi niz godina, a promašen život nije nikako. Zašto bi bio život promašen? Život se nastavlja, život ide dalje. Da je ona imala interes da sačuva brak, ja vjerujem da bi ga sačuvala. Bio sam raspoložen da živimo zauvjek zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite vjerni dok vas smrt ne razvoji i tako dalje. Držao sam se toga zaista principijelno, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam takav čovjek. Meni je dovoljna bila jedna žena. Da li su djeca ljuta ili ne, šta znam, ne bih da čačkam po njima. Njima je žao sigurno što porodica nije ostala na okupu. I oni će u dogledno vrijeme da odu svojim putem”, kazao je Haris sinoć u “Sceni”.

Najnovije objave