Subota, 2 Marta, 2024

Burger King otvorio svoj prvi restoran u Bosni i Hercegovini

Najčitanije objave

Burger King, jedan od najpoznatijih lanaca brze hrane na svijetu, otvorio je svoj prvi restoran u Bosni i Hercegovini, tačnije u Sarajevu.

Ovim korakom, Bosna i Hercegovina zvanično postaje domaćin legendarne Whopper kraljevske ponude, pridružujući se globalnoj mapi koja obuhvata preko 100 zemalja u kojima ovaj brend servira svoje kultne proizvode.

Burger King je oduvek bio sinonim za izuzetno kvalitetnu hranu. Iako je većini poznat po svojim burgerima, posebno po legendarnom Whopperu, ovaj brend seže u svoju bogatu historiju sve do 1954. godine. Tokom vremena, brend je prošao kroz mnoge transformacije, ali je uvek ostao veran svojoj osnovnoj filozofiji – pružanju kvalitetne hrane brzo i efikasno. Osim izuzetne kvalitete hrane, ono što Burger King čini posebnim je njegova posvećenost lokalnim zajednicama. Skoro 100% restorana u vlasništvu su neovisnih franšiza, mnogi od njih porodični poslovi koji opstaju već decenijama.

Najnovi restoran u Sarajevo City Centru nije samo mesto gde možete uživati u čuvenim burgerima, već i spoj modernog dizajna sa tradicijom. Smješten u jednom od najprestižnijih shopping centara u Sarajevu, ovaj restoran kombinuje modernu estetiku shopping centra sa tradicionalnim kvalitetom i uslugom koju Burger King nudi.

Osim toga, otvaranje Burger Kinga u Sarajevo City Centru nije samo proširenje globalnog prisustva ovog brenda, već i prilika za građane Sarajeva i cele Bosne i Hercegovine da iskuse svjetski poznatu kvalitetu hrane direktno u svom gradu.

“Pozivamo sve građane i posetioce da posete novootvoreni Burger King restoran u Sarajevo City Centru i uživaju u spoju modernog i tradicionalnog, dok se osećaju kao deo globalne Burger King zajednice. Za više informacija o ponudama i događanjima, pratite Burger King na društvenim mrežama”, poručili su iz Burger Kinga.

Najnovije objave