Utorak, 16 Aprila, 2024

Zvijezda serije The Gentlemen trenutno najpožaljniji frajer na svijetu

Najčitanije objave

Na Netflixu je 7. marta stigla akcijska serija The Gentlemen koja je odmah postala najgledanija na toj platformi kako u svijetu tako i u BiH. Ova serija, na kojoj je radio Guy Ritchie, predstavlja spin-off njegovog istoimenog hit-filma iz 2019. godine, a glavnu ulogu tumači Theo James.

Djetinjstvo i obrazovanje
Theo James, pravog imena Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis, rođen je prije 39 godina u High Wycombeu u Velikoj Britaniji, a njegovo podrijetlo obuhvaća grčke i škotske korijene. Odrastao je u Askettu, engleskom gradiću, a svoje glumačke vještine usavršio je na dramskoj školi Bristol Old Vic Theatre School.

Počeci u glumačkom svijetu
Nakon što se odlučio za javnu karijeru, počeo je koristiti skraćenu verziju svog imena zbog teškoća s izgovorom svog prezimena. Iako je prvotno sanjao o glazbi, svoj uspjeh pronašao je u glumačkom svijetu.

Uloge i karijera
Theo James glumio je u trilogiji “Različita” i seriji “Bijeli Lotus”. Proslavio se ulogom u filmu “Različita” iz 2014. godine, te u nastavcima “Različita: Pobunjena” i “Različita: Odana”. Također, igrao je u popularnoj seriji “Downton Abbey”. Neki ga pamte i po ulozi u seriji “Bijeli Lotus”, gdje je utjelovio samouvjerenog i lukavog investicijskog menadžera.

Osvojio srca gledatelja
Gledatelji diljem svijeta oduševljeni su Theom Jamesom, posebno nakon izlaska serije “Gospoda”. Njegov izgled i gluma privukli su veliku pozornost na društvenim mrežama.

Privatni život
Theo je oženjen irskom glumicom Ruth Kearney, s kojom ima dvoje djece. Par je zajedno od 2018. godine, no rijetko govore o svom privatnom životu.

O seriji The Gentlemen
U seriji The Gentlemen, osim Thea Jamesa, glume Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito i Ray Winstone. Theo James tumači ulogu mladog aristokrata Eddieja Halsteada, čija obitelj upada u kriminalne poslove vezane uz marihuanu.

Serija je dobila pozitivne kritike gledatelja te je ocijenjena s 8.4/10 na IMDb-ju. Mnogi su obožavatelji izrazili želju vidjeti Thea Jamesa u ulozi Jamesa Bonda.

Najnovije objave