Utorak, 25 Juna, 2024

Znate li zašto je “Hotel Novum” u Neumu biser Jadrana?

Najčitanije objave


Na samoj obali neumskog zaljeva nalazi se biser bh. Jadrana – Hotel Novum. Hotel je smješten na izvrsnoj lokaciji – na samoj obali mora, a u bogatoj ponudi su A La Carte Restoran, besplatno privatno parkiralište, bar, kao i zajednički salon. Hotel ima 4 zvjezdice, te gosti imaju mogućnost uživanja na plaži neposredno ispod hotela, a dodatno su na raspolaganju i vrt, terasa, te usluga najma automobila.


Luksuzne sobe sadrže klima-uređaj, prostor za sjedenje, TV sa satelitskim programima, privatni sef, te vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Iz soba se pruža magičan pogled na more i zaljev. Gastronomska ponuda Hotela Novum je vrijedna posjete – poslužuju se kontinentalni i bife doručak, svježa morska riba, te drugi morski i gastronomski specijaliteti koje pripravlja iskusni chef kuhinje.

Novitet Hotela Novum je moderna konferencijska sala, kapaciteta 50 mjesta, sa najsuvremenijom audio, video i drugom opremom. Od sada možete uživati u radionicama, seminarima, konferencijama, team building-u i kafe pauzama uz magičan pogled na more i neumski zaljev!

Provjerite zašto je Hotel Novum najbolje ocijenjen hotel na Booking.com u Neumu za 2020. i 2021. godinu. Uživajte u biseru Jadrana, uz sjajnu uslugu, izvrstan ambijent i jedinstveno uživanje!

Kontakt Hotela Novum za upite i rezervacije:
info@novum-hotel.com
+387 36 884 928

Najnovije objave