Ponedjeljak, 4 Marta, 2024

Zašto se Sharon Stone slomila i briznula u plač?

Najčitanije objave

Legendarnoj glumici Sharon Stone (65) uručena je nagrada za hrabrost na ceremoniji Ženskog fonda za istraživanje raka.

– Večeras sam uzela bilješke. Obično govorim na brzinu i boli me neka stvar za sve što drugi kažu – rekla je Stone na početku svog govora i izmamila je puno osmijeha kod publike među kojom su bili Rebel Wilson, Rachel Zoe, Lisa Rinna i Harry Hamlin, Kathy i Rick Hilton, Lori Loughlin, Olivia Jade Giannulli…. U svom govoru pričala je o zdravstvenim problemima s kojima se suočila.

– Te mamografije nisu zabavne. Ali otišla sam u bolnicu, rekavši: Ako me otvorite i to je rak, molim vas odstranite mi obje dojke, jer ja nisam osoba koju definiraju moje grudi. Znate, to bi moglo zvučati smiješno kad bih to rekao jer ste svi vidjeli moje grudi. Vidjeli ste moje grudi nakon operacije, niste ni znali to – rekla je glumica.

Sharon je bila na operaciji rekonstrukcije grudi 2001. godine nakon što su joj liječnici uklonili benigne tumore za koje je rekla da su bili jako veliki. Stone je u studenom prošle godine otkrila da joj je postavljena pogrešna dijagnoza i da je imala “neispravan zahvat” koji joj je uzrokovao pogoršanje boli. Kao rezultat toga, zatražila je drugo mišljenje i otkrila da ima “veliki fibroidni tumor” koji također zahtijeva operaciju. Stone je briznula u plač dok je pokušavala motivirati okupljene na dodjeli ove nagrade da doniraju novac u humanitarne svrhe i za udruge koje brinu o oboljelima o teških bolesti.

– Znam da je teško poslati SMS poruku. Ja sam tehnički idiot, ali mogu napisati je…i ček. A sada je i to hrabrost, jer znam što se događa. Upravo sam izgubila pola svog novca zbog propasti banke, a to me nije spriječilo da dođem ovdje – rekla je Stone. Emotivna je bila i dok je pričala o svom bratu koji je nedavno preminuo.

– Brat mi je nedavno preminuo, ali bez obzira na to skupila sam snagu da dođem večeras. Ovo nije lako vrijeme ni za koga od nas. Ovo je teško vrijeme u svijetu, ali evo što ću vam reći, ne želim da mi neki političar govori što mogu, a što ne mogu učiniti. Kako mogu, a kako ne mogu živjeti i koja je vrijednost moga života, a koja nije. Zato ustanite. Ustanite i recite koliko vrijedite. Izazivam vas. To je ono što je hrabrost – zaključila je te izazvala ovacije diljem cijele dvorane.

Najnovije objave