Subota, 2 Marta, 2024

Vučić u bizarnom TV gostovanju crtao po ploči i objašnjavao ko sve napada Srbiju

Najčitanije objave

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji “Ćirilica” Milomira Marića na TV Happy obraća se naciji i govori o situaciji na Kosovu, pritiscima na Srbiju, velikim projektima i mnogim drugim pitanjima.

– Za građane Srbije je bitno da znaju.. Sva ova hajka koja se protiv Srbije provodi u inozemstvu, od batinaškog Guardiana, do toga kada Biden da izjavu, koji je uvijek dobro pripremljen, iako ljudi svašta o njemu pričaju, i kaže da vjeruju da će ako puste da Ukrajina izgubi od Rusije, umjesto da kaže šta će biti s Baltikom, on kaže Balkanom. Svakom se desi da pogriješi, ali sljedećeg dana u Bildu izađe moja slika s Putinom i kaže: Je li na ovo Biden mislio? I navode je li to dokaz da će Vučić da izazove rat na Balkanu. A u tekstu ništa – rekao je Vučić, a prenosi Kurir.

– Potrebna vam je prevlast u zraku – to je novac. Potrebna vam je pješaštvo – to je stanje na terenu. Potrebna vam je artiljerija – to su mediji. Novac dolazi sa tri strane – iz velikih sila, iz regionalnih zemalja koje imaju interes da utječu na slabljenje Srbije, i iz različitih političkih krugova i nevladinih sektora. Pješaštvo ide na sljedeći način – naoružavanje Albanaca, razoružavanje Srba i djelovanje na političke partije kako u centralnoj Srbiji tako i na KiM, kako na srpske, tako i na albanske. Mediji – svjetski, regionalni, na Kosovu i Metohiji, podijeljeno na srpske i albanske. Naoružavanje Albanaca se već odigrava, oni najviše koriste Tursku. Razoružavanje Srba, kriminalizacija. Morate imati poslušnike koji će rušiti zemlju iznutra, imate Albance koji to rade, ali morate imati i Srbe koji će govoriti sve najgore. Najvažniji su tenkovi i artiljerija – a to su mediji, koji danima lažu kako ćemo napasti nekog, kakvi su nam bili izbori… Uvijek imate koncentriranu raketnu paljbu – tuci po Vučiću svaki dan”, kazao je predsjednik Srbije te dodao da je osobno pisao ili će tek napisati pisma vodećim svjetskim čelnicima poput Bidena, Von der Leyen, Macronu, Xi Jinpingu…

Najnovije objave