Ponedjeljak, 22 Aprila, 2024

Upoznajte najbolje parfeme u 2021. godini

Najčitanije objave

Nova godina je pred vratima, a na samom kraju 2021. i mi smo se odlučili posvetiti sitnicama koje su nam uljepšale godinu na izmaku. Konkretno, odlučili smo se prisjetiti svih mirisnih noviteta koji su nas obradovali u proteklih 12 mjeseci.

Pored prijedloga parfema za poklon dragim ljudima i autentičnih prirodnih mirisa, izdvojili smo 5 parfema koji su se našli na policama drogerija i parfumerija tokom 2021. godine.

Nakon što ih dobro proučite i razveselite se i vašim mirisnim favoritima, u našoj anketi koja se nalazi na dnu teksta dajte glas onom parfemu koji je po vašem mišljenju ipak ispred svih.

1. Valentino Born in Roma Yellow Dream

Valentino-Born-in-Roma-Yellow-Dream
Lagan je, svjež i kremast.

Dame koje su ga isprobale na svojoj koži kažu da se radi o mirisu kojeg je lako i ugodno nositi, posebno u proljeće i ljeto. Lagan je, svjež, i kremast te idealan za svakodnevno nošenje

2. Valentino Voce Viva

Valentino Voce Viva
Miris koji slavi svaku ženu.

Savršena kombinacija mirisnih nota talijanskog bergamota i slatke, sočne mandarine čini kultni Valentino Voce Viva miris koji slavi svaku ženu.

3. Narciso Rodriguez Musc Noir For Her

3 Narciso Rodriguez Musc Noir For Her
Prozračan, svjež, ne previše jak i stvoren za obožavanje.

Prema riječima ljubiteljica ovog parfema, ovo je jedan od onih mirisa zbog kojih zaustavljate čak i nepoznatu osobu na ulici s pitanjem koji miris nosi. Prozračan je, svjež, ne previše jak i stvoren za obožavanje.

4. Issey Miyake A Drop d'Issey

Issey Miyake A Drop d'Issey
Osvaja na prvu.

Parfem koji će vas osvojiti svojom čistom, luksuznom bočicom, a dame koje su ga probale kažu da osvaja na prvu te da, jednom kada vas osvoji, neće biti prilike u kojoj ga nećete poželjeti staviti na sebe.

5. Byredo Mixed Emotions

Byredo Mixed Emotions
Hrabar i osvježavajući.

Ugodan je i umirujuć, nosiv tijekom cijelog dana. Osim toga istovremeno je hrabar i osvježavajuć i potiče dobro raspoloženje.

Najnovije objave