Utorak, 25 Juna, 2024

Tragična scena na Plavoj plaži u Vodicama: Hitna pomoć nije uspjela oživjeti ženu

Najčitanije objave

Jedna tragična scena odigrala se na Plavoj plaži u Vodicama u subotu, kada je žena pronađena bez svijesti i unatoč pokušajima Hitne pomoći da je ožive, nisu uspjeli. Nesretni događaj potresao je svjedoke, dok su novi posjetitelji plaže nesvjesni tragičnog ishoda.

Gospođa, čije ime nije objavljeno, ležala je na boku kada je Hitna pomoć stigla na plažu svega pet minuta nakon dojave koju je primila. No, unatoč njihovim nastojanjima da je ožive tijekom gotovo sat vremena, nisu uspjeli povratiti njezin život. Policija je stigla na mjesto događaja oko pola sata kasnije, dok je žena i dalje ležala na plaži pokrivena samo djelomično plavim materijalom.

Jedan šokirani svjedok je izjavio: “Kad su policajci došli, pričali su s nekime malo dalje, u hladu. Ona je i dalje bila ovako napola pokrivena. Katastrofa! Sunce prži, a onda ovako leži. Što je najgore, novi ljudi koji dolaze na plažu ni ne znaju da je mrtva. Pored nje stavljaju ručnik, u plićaku igraju picigin. Pa i djeca se tamo igraju, kao da je normalna stvar što ona leži mrtva ovako.”

Fotografija kombija pogrebnog poduzeća, koja je poslana portalu 24sata.hr, svjedoči o dolasku pogrebnog vozila na plažu gotovo tri sata nakon tragedije.

Iako službeno priopćenje Policijske uprave Šibensko-kninske o ovom događaju još nije stiglo, neformalno saznajemo da je pogrebno poduzeće došlo na plažu oko pola sata nakon što su policija i Hitna pomoć intervenirali. Uobičajena procedura nalaže da prvo na mjesto događaja dolaze Hitna pomoć i policija, dok pogrebno poduzeće dolazi posljednje nakon što policijski službenici obave svoje zadatke.

Neslužbeno doznajemo da su djelatnici Hitne pomoći pokušali reanimirati ženu, ali bez uspjeha. Ukoliko nije moguće povratiti život, liječnik konstatira smrt, upisuje vrijeme smrti te odlazi. Pogrebno poduzeće dolazi nakon toga na mjesto događaja kako bi preuzelo tijelo preminule osobe. Budući da policijski službenici nisu imali plahtu za pokrivanje tijela, koristili su ručnik koji su pronašli na plaži kako bi ga djelomično pokrili.

Pretpostavlja se da će policijska služba objaviti dodatne informacije o ovom događaju nakon završetka istrage.

Najnovije objave