Ponedjeljak, 24 Juna, 2024

Studen Holding na Dubai EXPO predstavio mogućnosti ulaganja u BiH

Najčitanije objave

Studen & CO Holding održao je prezentaciju o svom globalnom poslovanju u okviru nacionalnog dana Bosne i Hercegovine na svjetskoj izložbi Dubai EXPO.

Studen Holding u Ujedinjenim Arapskim Emiratima posluje više od 10 godina preko svoje tvrtke “Studen Middle East” i na međunarodnoj biznis sceni uspješno radi trading i distribuciju strateških prehrambenih proizvoda – jestivog ulja, šećera i kave. Ova kompanija iz sustava Studen Holdinga svrstava se u značajne trading tvrtke u Emiratima s godišnjim prometom od oko 200 milijuna američkih dolara, priopćeno je iz Studen Holdinga.

“Veliko je zadovoljstvo što smo kao austrijski investitor mogli podijeliti dugogodišnje iskustvo ulaganja u BiH i predstaviti gospodarski potencijal BiH. Naše akvizicije su uvijek ulaganje u uspješno poslovanje koje u potpunosti povezuje naša sjedišta širom svijeta, a tako i tržišta BiH, EU i UAE”, kazala je direktorica Korporativnih komunikacija Studen Holdinga Nataša Pucar.

U okviru Studen Holdinga posluje Agroindustrijski kompleks u Brčkom gdje se nalaze tvornica jestivog ulja Bimal, Studen-Agrana Rafinerija šećera i Mingos proizvodnja kafe.

Nedavno predstavljena inicijativa Studen Holdinga o ulaganju i pokretanju prve poslovne i ekonomske zone u Brčkom bila je jedna od tema na EXPO-u.

Dubai EXPO impresivna je svjetska izložba u kojoj sudjeluju 192 zemlje i mjesto je novih poslovnih mogućnosti i partnerstava, navodi se u priopćenju.

Najnovije objave