Petak, 24 Maja, 2024

Ronaldo pregovara s Barcom, živjet će u Messijevoj kući

Najčitanije objave

Manchester United je remizirao na gostovanju kod Newcastlea (1:1), a Cristiano Ronaldo sve je nezadovoljniji situacijom u klubu. Ubrzo nakon toga pojavile su se špekulacije da bi popularni CR7 karijeru mogao nastaviti u Barceloni.Vijest je napisao Mundo Deportivo, a prema njihovim navodima njegov agent Jorge Mendes već pregovara oko ugovora s Joanom Laportom.

Nakon utakmice protiv Newcastlea Ronaldo se našao na meti kritika, a mnogi smatraju da se Portugalac jednostavno ne uklapa u zamisli Ralfa Rangnicka te da na terenu izgleda potpuno izgubljeno.

Ubrzo nakon toga pojavile su se špekulacije da bi popularni CR7 karijeru mogao nastaviti u Barceloni.

Vijest je napisao Mundo Deportivo, a prema njihovim navodima njegov agent Jorge Mendes već pregovara oko ugovora s Joanom Laportom.

Koliko god ovo zvuči šokantno i nerealno, Ronaldo je nezadovoljan u Unitedu. Kada se ljetos vratio očekivao je borbu za titulu, a sada su na sedmom mjestu sa čak 19 bodova manje od Manchster Cityja. Uz sve to, Portugalac je razočaran formacijom i taktikom koju koristi trener Ralf Rangnick.

Mundo Deportivo donosi da u Barceloni nemaju ništa protiv Ronaldovog dolaska, ali su poručili da je to jedino moguće ako raskine svoj ugovor i dođe bez odštete.

Navodno je u sve uključen i Gerard Pique koji je svojedobno igrao s Ronaldom, a sada radi na pregovorima s portugalskim igračem.

Javnost je najviše iznenadila špekulacija da je Pique kontaktirao Lionela Messija i pitao ga postoji li mogućnost da Ronaldo živi u njegovoj kući dok igra za Barcelonu.

Objava Mundo Deportiva je zbunila španjolsku javnost, a mnogima nije jasno radi li se o ozbiljnim informacijama ili je u pitanju šala, javlja N1.

Najnovije objave