Utorak, 16 Aprila, 2024

Razvodi se Haris Džinović

Najčitanije objave

Jedan od najpoznatijih estradnih parova, Haris i Melina Džinović, odlučili su okončati svoju decenijama dugu bračnu vezu.

Iako su svoj emotivni odnos započeli još 2002. godine i zajedno dobili sina Kana i kćerku Đinu, u brak su stupili tek 12 godina kasnije.

“Melina i Haris su se dogovorili oko razvoda jer njihova veza već neko vreme nije bila kako treba. Ovo je najbolja odluka za njih i njihovu decu. Haris je već napustio njihovu vilu na Senjaku, a Melina je ostala tamo sa decom. Trenutno je u toku proces razvoda, a kasnije će se dogovarati i kako će se podeliti imovina među njima”, otkrio je dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović za Pink.rs.

Melina je potvrdila ove informacije, ali nije želela ulaziti u detalje.

“Razumite me, ne bih želela razgovarati o tome. Hvala na razumevanju”, rekla je.

Inače, ljubavna priča između popularnog pjevača i poznate modne dizajnerke počela je 2002. godine, dok je Melina još bila studentkinja. Njihova ljubav je brzo planula, iako nisu želeli javno govoriti o svom privatnom životu. U jednom od retkih intervjua, Haris je priznao da su se “jednostavno pronašli”.

Kako je kasnije Melina priznala, započela je vezu s Harisom bez puno razmišljanja. Venčali su se nakon 12 godina zajedničkog života, a 2014. godine su izgovorili zavete večne ljubavi na luksuznoj jahti nedaleko od Dubrovnika.

Najnovije objave