Utorak, 25 Juna, 2024

Privatni raj Jürgena Kloppa na Mallorci skoro gotov

Najčitanije objave

Nakon što je napustio Liverpool, njemački stručnjak Jürgen Klopp zajedno sa suprugom Ulom uživat će u novom luksuznom domu na Mallorci. U sljedeća dva tjedna, Klopp će otputovati na Balearske otoke kako bi provjerio napredak radova na svojoj vili vrijednoj četiri milijuna eura, pišu engleski mediji.

Ekološki raj na španskom otoku
Klopp gradi “ekološki obiteljski raj” na Mallorci, u mjestu Santa Ponsa. Vila je kupljena u lipnju 2022. godine od švicarskog biznismena i umjetnika Rolfa Knea, a Klopp je odlučio potpuno je obnoviti. Supruga Ula već je nekoliko puta boravila u obližnjem hotelu “Kimpton Aysla” sa pet zvjezdica, gdje najjeftinija soba košta oko 600 eura po noći. Hotel se nalazi samo ulicu dalje od nove vile i nudi tri restorana, spa-centar, teretanu, bazen i studio za jogu.

Luksuz i održivost
Nova Kloppova vila, koja će uskoro biti završena, bit će primjer održivog luksuza. Dom je dizajniran tako da smanji potrošnju električne energije do 75 posto korištenjem sustava gdje su grijanje i klimatizacija međusobno povezani i regulirani računalom. Ovaj sustav osigurava konstantnu temperaturu unutar kuće bez obzira na vanjske vremenske uvjete.

Ugledno susjedstvo
Kloppovi susjedi bit će još jedan bivši menadžer Liverpoola, Brendan Rodgers, te aktualni napadač Barcelone, Robert Lewandowski. Njegova nova vila udaljena je svega deset minuta hoda od ekskluzivnog “Mallorca Country Cluba”, gdje su Jürgen i Ula počasni članovi.

Povratak energije
Klopp je napustio Liverpool jer mu je “nestalo energije”, a ova nova vila na Mallorci pružit će mu prijeko potreban mir i prostor za oporavak. Kako radovi privode kraju, Klopp i njegova supruga nestrpljivo iščekuju preseljenje u svoj novi dom, gdje će moći uživati u miru i luksuzu koje pruža ova predivna nekretnina.

Najnovije objave