Ponedjeljak, 22 Aprila, 2024

Poznati glumac Bradley Cooper iznenadio svojim izgledom

Najčitanije objave

Bradley Cooper na dodjeli nagrada SAG pojavio se popeglana i natečena lica čime je potaknuo nagađanja o odlasku na botoks.

Holivudski miljenik žena, 47-godišnji glumac Bradley Cooper, laskavi status zasluženo nosi još od početaka karijere, a često se za njega kaže i da s godinama izgleda samo sve bolje.

No čini se da je i on pokleknuo pred zabrinjavajućim trendom koji je u zadnje vrijeme poharao Hollywood, a riječ je o zahvatima za pomlađivanje.

Bradley se na svečanoj dodjeli nagrada SAG u Los Angelesu pojavio vidno natečena i popeglana lica čime je potaknuo nagađanja o odlasku na botoks.

Na usporednim fotografijama glumca koje je objavio Daily Mail jasno se može vidjeti da sada ima manje bora nego prije par godina, a promijenio mu se i oblik glave.

Zbog njegova iznenađujućeg izgleda u drugi plan je pao prisni susret s Lady Gagom, s kojom su ga povezivali kada su zajedno snimili film “Zvijezda je rođena”, a pisalo se i da je zbog nje ostavio suprugu Irinu Shayk s kojom ima kćer, što se kasnije pokazalo netočnim.

Inače, osim Bradleya, na dodjeli SAG nagrada izgledom je sve ponovno šokirala i Nicole Kidman, koja se također u zadnje vrijeme odala čarima botoksa, kao i njezin bivši suprug Tom Cruise kojeg je postalo teško prepoznati.

Nije tajna da je botoks uvijek bio popularan među slavnima, no u posljednje vrijeme sve više njih prelazi granicu i dovodi se do neprepoznatljivosti, a još neki od svježijih primjera su Kristin Davis, Victoria Beckham i Pamela Anderson.

(Showbuzz)

Najnovije objave