Subota, 2 Marta, 2024

Održan B2B susret “Ujedinjene u uspjehu”: Slavljenje ženskog poduzetništva

Najčitanije objave

U Sarajevu, 7. februara 2024. godine, u Hotelu Hills Sarajevo, održan je B2B susret pod nazivom “Ujedinjene u uspjehu”, u organizaciji LRC Grupacije. Ovaj događaj, koji je bio posvećen ženama kao simbolima snage i inspiracije u biznis svijetu, označio je početak nove poslovne godine i nastavak projekta “Pouzdanost 2023/24”.

B2B susret okupio je značajna imena bh. tržišta, predstavnice različitih sektora i kompanija, poznate ličnosti i izvrsne ekspertice koje su podijelile svoje znanje i tajne uspjeha s ostalima. Učesnici su imali priliku razmijeniti ideje, uspostaviti nova poslovna partnerstva i inspirisati se primjerima iz prakse.

Enis Bešlagić

Jadranka Kuljanin, generalna direktorica i članica Uprave LRC Grupacije, istakla je važnost B2B susreta u umrežavanju poslovnih subjekata: “Na takvim susretima imate priliku upoznati profesionalce iz raznih branši, što dovodi do novih poslovnih kontakata, razmjene korisnih informacija i dobrih praksi. Smatram da je zapravo vrlo važan taj ljudski kontakt, mnogo važniji od mejlova, telefonskih poziva i drugih šablona poslovne komunikacije.”

Prijatelji događaja

Ovaj susret označio je početak šest planiranih B2B putovanja kroz različite gradove Bosne i Hercegovine, s narednim zakazanim za 18. april u Banja Luci. Fatima Nikšić, direktorica projekta “Pouzdanost” i direktorica marketinga LRC Grupacije, istakla je važnost fokusa na snagu i poduzetništvo žena: “Projekat ‘Pouzdanost 2023/24’ realizujemo putem umrežavanja i B2B susreta, sve do nove centralne manifestacije i novih dobitnika Priznanja i Zvijezda pouzdanosti.”

Fatima Nikšić

Inspirativno predavanje pod nazivom “Ujedinjene u liderstvu: Snaga, pouzdanost, uspjeh” održala je Ivana Malović, biznis trenerica i karijerna savjetnica iz Crne Gore. Na panelu pod nazivom “Ženska snaga u fokusu – Pouzdanost u dijalogu” svoja iskustva podijelile su i istaknute žene kao što su Lidija Žigić, Jasminka Šipka, Suzana Sikimić i Dragana Kokot.

Jadranka Kuljanin

Ilhana Dolović Hadžajlija svojim je nastupom uz violinu dodala posebnu čar ovom susretu. Događaj je promovisao i printanu Publikaciju “Pouzdanost 2023”, koja predstavlja prostor za istaknute kompanije u poslovnom svijetu.

Ovaj projekat uživa veliki broj partnerstava, a podršku su pružili Beauty Salon Allure, Catrice i essence cosmetics, Vinogradi Nuić i Grand kafa.

Ivana Malović

B2B susreti dio su projekta “Kluba pouzdanih”, a svi zainteresovani mogu se prijaviti i saznati više putem web stranice www.pouzdanost.ba. Ukoliko želite biti dio ovog projekta, možete se obratiti sa upitom na lrc@lrcbh.com.

Najnovije objave