Subota, 2 Marta, 2024

Objavljen jeziv snimak osumnjičenog za ubistvo Nusreta: Jedan će od nas noćas biti POD CRNOM ZEMLJOM!”

Najčitanije objave

Nusret Destanović pronađen mrtav u bunaru, sumnja se na ljubomornog bivšeg supruga kao mogućeg počinitelja.

Nusret Destanović pronađen je mrtav u bunaru, a okolnosti njegove smrti izazivaju brojna pitanja i šok među građanima. Prema nezvaničnim informacijama, za njegovu smrt odgovoran je ljubomorni bivši suprug žene s kojom se Nusret povremeno viđao. Tragični niz događaja započeo je kada je Nusret primio poruku s telefona žene s kojom je bio u kontaktu.

Poruka, koju je poslala osoba koja je željela naštetiti, pozvala ga je da dođe do nje. Nusret, ništa ne sluteći, odazvao se pozivu, ali umjesto očekivanog susreta, dočekala ga je zasjeda. Na dogovorenom mjestu, umjesto žene, sačekao ga je veći broj muškaraca koji su ga brutalno pretukli. U velikoj policijskoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su troje osoba u vezi sa brutalnim ubistvom dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina. Među uhapšenima je E. Dž. (18) iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu, kao i Elvis Hrnjak (40) iz Novog Pazara, optužen za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Treća osoba, Rijalda H. (27) iz Sjenice, uhapšena je zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog dela. Dok je Sead Ž. u bekstvu i nedostupan policijskim organima.

Prema informacijama iz policije, sumnja se da su E. Dž. i Sead Ž., poznat i kao Ahmetović, u saizvršilaštvu naneli smrtne povrede Nusretu Destanoviću koristeći oštar predmet. Incident se dogodio 8. februara ove godine, a tijelo nesretnog mladića je pronađeno u napuštenom bunaru u selu Međugorje u okolini Sjenice.

U audio snimcima koje je “Sandžak danas” objavio na Jutjubu, javnost je imala priliku da čuje razgovor između osobe optužene za ubistvo i brata žrtve, Nusreta Destanovića. Ovaj novi segment snimka bacio je dodatno svjetlo na složenu mrežu odnosa i moguće motive koji stoje iza tragičnog događaja koji je potresao javnost.

Detalji razgovora ukazuju da ubica optužuje Rijaldu H., kao i na složen odnos između osumnjičenog i porodice Destanović, kao i na potencijalne motive koji bi mogli biti ključni za razumevanje ovog tragičnog slučaja.

Imam poruke, pretio je Nusretu: “Jedan će noćas od nas biti pod crnom zemljom, ja ili Nusret” – čuje se na snimku između Nusretovog brata i osumnjičenog za njegovo ubistvo.
Razgovor također naglašava emocionalni teret koji nosi porodica žrtve i izazove s kojima su se suočavali u potrazi za pravdom.

Najnovije objave